Horia Tecău şi Marius Copil s-au calificat în optimile de dublu la Roland Garros

Perechile Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda) şi Marius Copil/Rohan Bopanna (România/India) s-au calificat, vineri, în optimile de finală ale probei de dublu de la turneul de Grand Slam de la Roland Garros.

156 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Marius Copil s-au calificat în optimile de dublu la Roland Garros

Horia Tecău şi Marius Copil s-au calificat în optimile de dublu la Roland Garros

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, cap de serie 10, au învins perechea formată din Ricardas Berankis/Yoshihito Nishioka (Lituania/Japonia), scor 6-3, 6-3, şi vor juca în optimile turneului de Grand Slam cu fraţii americani Mike şi Bob Bryan, cap de serie 3.

În celălat meci, Marius Copil şi Rohan Bopanna au învins cuplul Benjamin Bonzi/Antoine Hoang (Franţa/Franţa), scor 6-4, 6-4 şi vor întâlni în faza următoare perechea sârbă Dusan Lajovic/Janko Tipsarevic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici