Horoba: După 20 de ani petrecuţi la Gloria Bistriţa, plec la Gaz Metan

Directorul sportiv al clubului Gloria Bistriţa, Ioan Horoba, şi-a depus, marţi, demisia din funcţia pe care o ocupa precizând că nu se mai regăseşte în "gândirile grupării" şi a declarat, pentru MEDIAFAX, că va fi numit într-o poziţie similară la Gaz Metan Mediaş.

85 afișări
Imaginea articolului Horoba: După 20 de ani petrecuţi la Gloria Bistriţa, plec la Gaz Metan

Horoba: După 20 de ani petrecuţi la Gloria Bistriţa, plec la Gaz Metan

"Decizia mea a fost mai veche, iar acum s-a concretizat. Am ales să plec la Gaz Metan pentru că sunt nişte oameni care m-au dorit acolo şi vreau să fac acolo ce n-am reuşit să fac la Bistriţa în ultima vreme. Plec după 20 de ani şi patru luni în care am activat la Gloria Bistriţa. A fost doar al doilea loc de muncă al meu, o viaţă de om. Mă duc cu mare regret de aici, dar asta este, vine vremea când trebuie să mai schimbi, că te mai toceşti. Sunt alte gândiri la Bistriţa în care eu nu mă regăsesc", a spus Ioan Horoba.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici