Hrebenciuc: Deşi Athletic joacă mai spectaculos, am impresia că Madrid va câştiga

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat miercuri pentru MEDIAFAX că, deşi Athletic Bilbao joacă mai spectaculos, impresia sa este că finala Europa League 2012 va fi câştigată de Atletico Madrid, el arătând că scorul va fi, cu siguranţă, unul foarte strâns.

52 afișări
Imaginea articolului Hrebenciuc: Deşi Athletic joacă mai spectaculos, am impresia că Madrid va câştiga

Viorel Hrebenciuc (Imagine: Sebastian Sascau/Mediafax Foto)

Hrebenciuc a spus că nu va merge să vadă meciul pe stadion, deşi este "un împătimit al fotbalului", întrucât se va afla la Bacău. Deputatul PSD a precizat că va urmări meciul la televizor.

"Trebuie să merg la Bacău şi meciul îl văd la televizor. Nu am un pronostic dar, deşi Athletic joacă mai spectaculos, am impresia că va câştiga Madridul. Scorul va fi strâns, oricum", a spus Hrebenciuc.

Finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, este programată miercuri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, fiind transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici