Hubschman: Am pierdut prea mult timp la meciul cu Timişoara

Fotbalistul Tomas Hubschman a declarat că echipa Şahtior Doneţk ar fi trebuit să evolueze pe toată durata partidei de miercuri, cu FC Timişoara, cum a făcut-o în repriza a doua, dar a pierdut prea mult timp, informează site-ul oficial al clubului ucrainean.

15 afișări
Imaginea articolului Hubschman: Am pierdut prea mult timp la meciul cu Timişoara

Hubschman: Am pierdut prea mult timp la meciul cu Timişoara (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Dacă am fi jucat tot meciul la fel ca în repriza a doua, am fi avut mai multe şuturi şi mai multe ocazii. Dar am pierdut prea mult timp, am aşteptat... Acum vom juca în Liga Europa şi va trebui să facem tot ce ne stă în putinţă să nu mai facem greşeli", a spus Hubschman.

Dmitri Cigrinski a afirmat că Şahtior nu mai are acum decât să încerce să evolueze cât mai bine în Liga Europa" "Vom încerca să jucăm cât mai bine în Liga Europa. Nu avem altceva de făcut..."

Oleksi Gai consideră că echipa sa ar fi trebuit să rezolve problema calificării în meciul tur, de la Doneţk. "Totul ar fi trebuit rezolvat în primul meci, la Doneţk. Am ratat astăzi calificarea. Adversarii noştri, susţinuţi de public, au reuşit să nu primească gol", a declarat Gai.

FC Timişoara a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 0-0, în meciul cu formaţia ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, în manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor şi s-a calificat în play-off-ul competiţiei, după 2-2 în tur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici