Hugo Alcantara a semnat cu CFR Cluj pe trei sezoane

Fundaşul brazilian Hugo Alcantara, ultima oară la Belenenses, a sosit vineri dimineaţă la Cluj-Napoca şi a semnat cu campioana CFR Cluj un contract valabil trei sezoane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

83 afișări
Imaginea articolului Hugo Alcantara a semnat cu CFR Cluj pe trei sezoane

Hugo Alcantara a semnat cu CFR Cluj pe trei sezoane (Imagine: Mediafax Foto)

Hugo Alcantara va fi prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc sâmbătă, la ora 12.00.

Alcantara vine la CFR din postura de jucător liber de contract, după ce în sezonul trecut a evoluat pentru formaţia portugheză Belenenses Lisabona. Fundaşul brazilian a mai evoluat în Portugalia pentru Vitoria Setubal (2001-2005) şi Academica de Coimbra (2005-2006), iar în sezonul 2006/2007 a evoluat în Polonia, la Legia Varşovia.

Hugo Alcantara este cel de-al doilea jucător achiziţionat de CFR în această vară, după argentinianul Cristian Sanchez Prette, de la Huracan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici