Huzu: E posibil ca problema arbitrilor străini să se discute mâine la Comitetul Executiv al FRF

Preşedintele CCA, Aron Huzu, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că este foarte probabil ca mâine în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF de miercuri, să se să se discute problema aducerii arbitrilor străini la partidele din Liga I.

15 afișări
Imaginea articolului Huzu: E posibil ca problema arbitrilor străini să se discute mâine la Comitetul Executiv al FRF

Huzu: E posibil ca problema arbitrilor străini să se discute mâine la Comitetul Executiv al FRF (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Azi am fost înştiinţat telefonic că mâine va avea loc o şedinţă a Comitetului Executiv, care a fost programată cel mai probabil pentru a se lua în discuţie problema aceasta a arbitrilor străini. Nu am primit ordinea de zi a şedinţei, dar, probabil, că pentru asta a fost programată. În cazul în care se va decide introducerea în regulament a posibilităţii ca partidele din Liga I să fie arbitrate de străini, eu nu voi mai fi preşedintele comisiei de arbitri. Sunt total împotriva acestei decizii, nu îmi voi da demisia din CCA, dar voi rămâne un simplu membru", a declarat Huzu.

După partidele din primele trei etape ale Ligii I, mai mulţi conducători de cluburi şi-au exprimat nemulţumirea faţă prestaţiile brigăzilor de arbitri şi au anunţat că vor solicita Comitetului Executiv reintroducerea posibilităţii delegării arbitrilor străini la meciurile din prima ligă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici