I. Stan: Nu avem decât varianta victorie

Antrenorul Ilie Stan a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că Gloria Buzău nu are altă variantă decât victoria în partida cu Farul, ţinând cont de situaţia din clasamentul Ligii I, unde gruparea buzoiană nu a acumulat niciun punct.

1 afișare
Imaginea articolului I. Stan: Nu avem decât varianta victorie

I. Stan: Nu avem decât varianta victorie

"Chiar dacă am pierdut două jocuri, echipa a arătat că are potenţial şi poate obţine cu Farul primele puncte din acest campionat. Ne aşteaptă un meci foarte greu, dar pe care, dacă îl vom trata cu multă ambiţie, dăruire şi muncă, îl putem câştiga. Cu Farul nu avem decât varianta victoriei!", a spus Stan.

Fundaşul central al formaţiei Farul, Ion Barbu, pronostichează victoria echipei constănţene. "Fiecare partidă este dificilă, indiferent de numele adversarului. Cred însă că ne putem impune la Buzău şi pronosticul meu este că ne vom întoarce cu cele 3 puncte. Exceptând unu-doi jucători, Buzăul are aceiaşi echipă pe care am învins-o în Cupa României cu 4-0 şi nu are cu ce să ne surprindă. Avem nevoie de un rezultat pozitiv şi cred că îl vom obţine. Nu cred că Guriţă îi poate ajuta cu ceva pentru că noi cunoaştem deja jocul Buzăului", a declarat, pentru MEDIAFAX, Barbu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici