Iancu: Am fost penibili şi am greşit cu toţii

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, joi seară, după înfrângerea, cu scorul de 3-0, din meciul cu Dinamo Zagreb, că echipa sa a fost penibilă şi că vinovaţi pentru acest rezultat sunt atât jucătorii, cât şi antrenorii şi conducătorii grupării bănăţene.

21 afișări
Imaginea articolului Iancu: Am fost penibili şi am greşit cu toţii

Iancu: Am fost penibili şi am greşit cu toţii (Imagine: Mediafax Foto)

"Suntem umiliţii de serviciu. Am jucat slab, adversarii au fost mai buni. Am greşit cu toţii: jucători, antrenori, conducători, toţi. Trebuie să vedem unde am greşit şi să configurăm drumul mai departe. Şi eu sunt vinovat, trebuie să am o vină. Trebuia să fac mai mult decât am făcut sau altceva, ca ei să nu se prezinte în faţa suporterilor în halul în care s-au prezentat. Trebuie să suferim un pic pentru că am fost penibili, de-aia am plecat şi eu un pic mai devreme de la stadion. Trebuie să înţelegem ce am făcut, că am fost penibili, de aici trebuie să plecăm, trebuie să facem fiecare analiza", a spus Iancu la GSP TV.

Oficialul timişorean a precizat că are încredere în continuare în tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău.

"Am încredere în el şi ţin foarte mult la colaborarea noastră. Se mai întâmplă o umilinţă ca aceasta şi trebuie să o suportăm, ne mai aşează puţin, înţelegem că suntem muritori în ale fotbalului. (...) Până acum am făcut o figură frumoasă, acum am greşit. Trebuie să ne onorăm blazonul. Sabău e de doar trei luni la echipă, încearcă să culeagă toate piesele la loc, mai şi greşeşte, mai şi greşim, trebuie să fim toleranţi", a adăugat Iancu.

Marian Iancu a menţionat că situaţia în grupa A a Ligii Europa se poate schimba după etapa a III-a, când FC Timişoara va întâlni echipa Anderlecht Bruxelles şi Ajax Amsterdam va juca pe teren propriu, cu Dinamo Zagreb.

"A fost un joc bazat pe greşeala noastră, lipsa noastră de angajament... Noi mai avem o şansă, jucăm acasă cu Anderlecht. Orice s-ar întâmpla în turul trei ar putea modifica ierarhia şi ne-ar putea da speranţe", a spus el.

Iancu a declarat că pentru FC Timişoara prioritare în acest sezon sunt şi campionatul şi Liga Europa. "Dacă sunt obligat să stabilesc o ierarhie, aş spune că prioritatea este campionatul, dar nu trebuie să uităm că ne trebuie puncte să adunăm cu toţii ca să putem să ţinem fotbalul acolo sus în Europa. Ambele în acest moment sunt pe aceeaşi poziţie", a concluzionat oficialul clubului din Timişoara.

Formaţia FC Timişoara a pierdut, cu scorul de 0-3 (0-1), meciul susţinut, joi seară, pe teren propriu, în compania echipei croate Dinamo Zagreb, în etapa a doua a grupei A a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici