Iancu: La vară vom face o ofertă de nerefuzat pentru Bălţoi

Preşedintele clubului Poli Ştiinţa Timişoara, Marian Iancu, a declarat, vineri, că la vară îi va face o propunere de nerefuzat atacantului echipei UTA Arad, Alexandru Bălţoi.

11 afișări
Imaginea articolului Iancu: La vară vom face o ofertă de nerefuzat pentru Bălţoi

Iancu: La ară vom face o ofertă de nerefuzat pentru Bălţoi (Imagine: Mediafax Foto)

"Trebuie să recunoaştem, pe cel puţin unul dintre fotbaliştii de excepţie ai formaţiei UTA Arad îl monitorizăm de multă vreme, iar el, cu certitudine, din vară, va primi o ofertă de nerefuzat din partea noastra. Mă refer la jucătorul Alexandru Bălţoi. Acest lucru depinde însă şi de ceea ce-şi doreşte el, ce-şi propune pentru viitor şi de pretentiile clubului", a spus Iancu.

Oficialul timişorean crede că ar fi păcat ca UTA să retrogradeze în Liga a II-a, afirmând că gruparea arădeană va preluată de un om de afaceri potent din sezonul viitor. "Ar fi păcat ca UTA să retrogradeze în condiţiile în care ştiu sigur că din sezonul viitor ea va deveni proprietatea unui om de afaceri foarte potent şi trebuie să admit că este vorba de un foarte bun prieten al meu. Am crescut împreună şi suntem nedespărţiţi de peste 30 de ani. Am muncit mult să-l conving şi mi-ar părea rău să nu beneficieze de «plăcerile» Ligii I", a precizat Iancu.

Partida Poli Ştiinţa Timişoara - UTA Arad, din etapa a XXIII-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 18.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici