Iancu: Nu este în fişa postului să câştigăm titlul anul acesta

Patronul FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, sâmbătă seară, la Sport.ro, că echipa sa a arătat caracter, luptă, la meciul cu Rapid, câştigat cu scorul de 2-1, în etapa a X-a a Ligii I, subliniind însă că titlul de campioană nu există în "fişa postului" pentru gruparea bănăţeană.

14 afișări
Imaginea articolului Iancu: Nu este în fişa postului să câştigăm titlul anul acesta

Iancu: Nu este în fişa postului să câştigăm titlul anul acesta (Imagine: Octav Ganea/Pubimedia)

"A fost o partidă grea, foarte grea, care te solicită, mai ales când eşti implicat din toate punctele de vedere. Din fericire pentru noi am arătat caracter, luptă, am arătat că suntem o echipă care nu se pierde. Totuşi este un jucător care mă deranjează de mult timp, nu-i spun numele, ştie el cine e, dar dă dovadă de indolenţă, chiar nesimţire aş zice", a declarat Iancu la Sport.ro.

Iancu a menţionat că nu a asistat la meciul cu Rapid, deoarece de trei ani nu mai merge la partidele cu giuleştenii şi de trei ani formaţia sa câştigă aceste dispute.

Despre arbitrajul lui Marius Avram, Iancu a spus că a fost un slab: "Nu am observat tentă, am observat greşeli, a prins o zi proastă, un arbitraj slab, dar din fericire nu a influenţat jocul".

Întrebat dacă FC Timişoara se gândeşte la titlu în acest an, Iancu a răspuns: "Nu este în fişa postului să câştigăm titlul anul acesta".

FC Timişoara a învins, sâmbătă seară, cu scorul de 2-1, formaţia Rapid, în etapa a X-a a Ligii I şi rămâne singura echipă neînvinsă în campionat, apropiindu-se la două puncte de liderul Oţelul Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici