Iancu şi Mititelu au fost suspendaţi de Comisia de Disciplină

Preşedintele clubului Poli Ştiinţa Timişoara, Marian Iancu, şi finanţatorul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, au fost suspendaţi, marţi, de către Comisia de Disciplină a FRF, pentru patru, respectiv două luni.

8 afișări
Imaginea articolului Iancu şi Mititelu au fost suspendaţi de Comisia de Disciplină

Iancu şi Mititelu au fost suspendaţi de Comisia de Disciplină (Imagine: Mediafax Foto)

Marian Iancu a primit şi o amendă de 100.000 de lei, fiind sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF ca urmare a declaraţiilor referitoare la arbitrajul românesc, despre care a afirmat că "în proporţie de 80 la sută este corupt".

Această sancţiune se adaugă celei din data de 16 aprilie, când Marian Iancu a fost suspendat pentru cinci luni şi amendat cu 100.000 de lei ca urmare a declaraţiilor calomnioase la adresa cluburilor Steaua şi Dinamo, precum şi la adresa directorului general al FRF, Ionuţ Lupescu.

Adrian Mititelu a primit şi o amendă în valoare de 12.000 de lei ca urmare a unor declaraţii calomnioase făcute la adresa lui Marian Iancu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici