Ianis Hagi: Avem o şansă în Liga Naţiunilor şi trebuie să profităm

Ianis Hagi a declarat, vineri, în urma înfrângerii suferite în faţa Suediei, cu scorul de 0-2, că echipa naţională a României trebuie să se străduiască să aibă un parcurs bun în Liga Naţiunilor.

72 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi: Avem o şansă în Liga Naţiunilor şi trebuie să profităm

Ianis Hagi: Avem o şansă în Liga Naţiunilor şi trebuie să profităm

”Suntem dezamăgiţi. Aşa a fost să fie istoria din această seară. Am avut noroc că ne putem califica în Liga Naţiunilor. Avem o şansă acolo şi trebuie să profităm. Nu am reuşit să obţinem rezultatul dorit. Este puţin enervant să îi vezi că se bucură acasă la tine. Sperăm să terminăm calificările cum trebuie. Am avut noroc. Am depins de alţii în Liga Naţiunilor. Am pierdut prima şansă şi ne-a mai rămas una. Am simţit că putem mai mult şi stiu asta. Avem calitate. Simt că ne-a lipsit ceva. Avem calitatea de a face diferenţa. Cu Norvegia am dovedit că putem. Nu mai are rost să ne gândim la ce a fost. Lucrurile acestea mă depăşesc (n. red. Demiterea selecţionerului Contra). Cât timp sunt pe teren, încerc să îmi fac datoria”, a declarat Ianis Hagi, imediat după sfârşitul partidei, la Pro TV.

Deşi nu mai poate obţine calificarea la EURO 2020 din preliminarii, tricolorii vor mai avea o şansă la barajul din Liga Naţiunilor, care presupune disputarea a două runde (semifinală şi finală) împotriva unei adversare care urmează să fie desemnată. Tragerea la sorţi pentru acest baraj va avea loc vineri, 22 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici