Ianis Hagi va juca la Fiorentina din luna iunie

Fotbalistul Ianis Hagi, de la Academia Gheorghe Hagi, va evolua din luna iunie pentru gruparea Fiorentina, la echipa Primavera a clubului italian, informează cotidianul La Nazione, citat de fiorentina.it.

476 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi va juca la Fiorentina din luna iunie

Ianis Hagi va juca la Fiorentina din luna iunie (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Confirmată venirea lui Ianis Hagi (fiul lui Gheorghe), care va sosi în iunie în schimbul unei sume ce nu este departe de un milion de euro", notează site-ul italian.

Ianis Hagi, născut în 1998, face parte din echipa naţională under 17 a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici