Iker Casillas şi-a sărutat iubita în direct, după finala CM - VIDEO

Portarul echipei naţionale a Spaniei, Iker Casillas, şi-a sărutat în direct iubita, prezentatoarea TV Sara Carbonero, în timp ce aceasta îi lua un interviu la sfârşitul finalei Campionatului Mondial de fotbal, dintre Olanda şi Spania, scrie thesun.co.uk.

140 afișări
Imaginea articolului Iker Casillas şi-a sărutat iubita în direct, după finala CM - VIDEO

Iker Casillas şi-a sărutat iubita în direct, după finala CM - VIDEO

Vizibil emoţionat, Casillas a răspuns întrebărilor iubitei sale, iar la final a sărutat-o.

Casillas a fost numit "omul meciului", după ce şi-a salvat echipa de la două ocazii de gol ale Olandei.

Reprezentativa de fotbal a Spaniei a câştigat Cupa Mondială, după ce a învins selecţionata Olandei, după prelungiri, scor 1-0 (0-0), în finala competiţiei din Africa de Sud, disputată duminică seară la Johannesburg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici