Il Giornale: Fiorentina şi-a reluat pregătirile cu un nou lider - Mutu

Cotidianul italian Il Giornale notează că echipa AC Fiorentina şi-a reluat pregătirile, sâmbătă, având un nou lider în persoana lui Adrian Mutu, după plecarea atacantului Luca Toni, la Bayern Munchen.

1 afișare
Imaginea articolului Il Giornale: Fiorentina şi-a reluat pregătirile cu un nou lider - Mutu

Il Giornale: Fiorentina şi-a reluat pregătirile cu un nou lider - Mutu

Un număr de 26 de jucători s-au reunit la Castelrotto, de la reunire lipsind Riccardo Montolivo şi Giampaolo Pazzini, care mai au la dispoziţie câteva zile de vacanţă după ce au participat la Campionatul European de tineret, în timp ce fundaşul Ondrej Mazuch se află alături de naţionala Cehiei la Campionatul Mondial Under-20.

Mutu şi coechipierii săi de la Fiorentina vor disputa, în 22 iulie, un amical cu Poli Timişoara, în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici