Ilie Năstase, comentând gestul lui Hănescu: „Eu nu scuipam spectatorii, eu le arătam degetul“

Cel mai mare jucător de tenis din istoria României nu comentează incidentul lui Hănescu, dar îl înţelege pentru că şi el a fost amendat de zeci de ori în cariera sa.

65 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase, comentând gestul lui Hănescu: „Eu nu scuipam spectatorii, eu le arătam degetul“

Ilie Năstase, comentând gestul lui Hănescu: „Eu nu scuipam spectatorii, eu le arătam degetul“ (Imagine: Bogdan Dănescu/Mediafax Foto)

Victor Hănescu a fost amendat cu 15.000 de dolari la Wimbledon pentru că a scuipat înspre spectatori şi a desconsiderat jocul, dar amenda compatriotului nostru, prima din cariera lui, este una mică în comparaţie cu ce au trebuit să plătească alţi jucători şi jucătoare din istoria tenisului.

Năstase, amendă de 10.000 de dolari

Chiar şi Ilie Năstase a primit o amendă mai mare decât Victor Hănescu, în condiţiile în care acum mai bine de trei decenii a fost amendat, în America, cu 10. 000 de dolari.

Citeşte tot articolul pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici