Ilie Năstase, ţigan şi Ion Ţiriac, celălalt cabotin. Ce scrie un site de ştiri sportive din Italia

Cei mai mari doi jucători români de tenis, Ilie Năstase, fostul lider ATP, şi Ion Ţiriac, acum considerat unul dintre cei mai importanţi impresari şi organizatori de turnee, au fost jigniţi pe un site de ştiri sportive din Italia, un portal pe care scrie oricine.

1278 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase, ţigan şi Ion Ţiriac, celălalt cabotin. Ce scrie un site de ştiri sportive din Italia

Ilie Năstase, ţigan şi Ion Ţiriac, celălalt cabotin. Ce scrie un site de ştiri sportive din Italia (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Sub titlul "Tenisul frumos al vremurilor mele", un autor italian a scris pe Mondosport.info:

"La nivel internaţional banca era ocupată de ţiganul Ilie Năstase, celălalt cabotin român Ion Ţiriac, de Tom Okker, olandezul zburător, Kodas, Rosenwal, John Newcombe, Jimmy Connors". Imediat autorul a fost criticat de cei care au comentat articolul respectiv. Italianul s-a apărat susţinând că a scris despre Ilie Năstase, pe care îl admiră, că i-a zis ţigan "cu afecţiune", susţinând că aceasta era porecla celui mai bun jucător român de tenis al acelor ani, scrie gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici