Impresar italian: Mutu nu va fi cedat în ianuarie

Dario Canovi, unul dintre cei mai importanţi impresari din Italia, a declarat că este puţin probabil ca atacantul Adrian Mutu să fie cedat de Fiorentina, în perioada de mercato din ianuarie, informează violanews.com.

13 afișări
Imaginea articolului Impresar italian: Mutu nu va fi cedat în ianuarie

Impresar italian: Mutu nu va fi cedat în ianuarie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În cazul lui Mutu va fi foarte greu acest lucru. În ianuarie nu cred, însă apoi calvarul lui Jovetic va lua sfârşit. Episodul de săptămâna trecută (n.r. - când Mutu a agresat un chelner) nu are nicio legătură cu fotbalul", a spus Canovi.

Canovi nu cred nici în rezilierea contractului lui Antonio Cassano cu Sampdoria, ca urmare a comportamentului pe care acesta l-a avut în timpul unei întâlniri cu preşedintele clubului la baza de pregătire a echipei.

Luni, presa italiană a scris că Antonio Cassano ar putea ajunge la Fiorentina, în cazul în care Adrian Mutu va pleca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici