Încă 15.000 de fani ai Simonei Halep, pe Facebook

Jucătoarea Simona Halep a înregistrat 15.000 de fani în plus pe Facebook, în ultimele 24 de ore, ajungând la 1,122 milioane de prieteni, a anunţat Blinkfire Analytics, o societate de monitorizare a sportivilor în spaţiul virtual.

93 afișări
Imaginea articolului Încă 15.000 de fani ai Simonei Halep, pe Facebook

Încă 15.000 de fani ai Simonei Halep, pe Facebook

În total, aproximativ 26.000 de persoane au devenit fani ai Simonei Halep pe Facebook, după ce sportiva din Constanţa a câştigat, duminică, finala turneului de la Indian Wells.

Blinkfire Analytics monitorizează aproape 2.000 de echipe şi peste 100.000 de sportivi, din 37 de ligi profesioniste, pe reţelele de socializare.

Simona Halep, locul 3 WTA, a câştigat, duminică, al 11-lea titlu din carieră, dar cel mai important, după ce s-a impus, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4, în finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, în faţa sportivei sârbe Jelena Jankovici, locul 21 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici