Incendiu pe stadion la meciul FC Timişoara - Steaua

Un incendiu a izbucnit la Peluza Sud a stadionului Dan Păltinişanu în timpul partidei FC Timişoara - Steaua Bucureşti, din etapa a XXIII-a a Ligii I, după ce fanii timişoreni au aprins torţe, focul extinzându-se rapid din cauza rolelor de hârtie existente printre scaune.

80 afișări
Imaginea articolului Incendiu pe stadion la meciul FC Timişoara - Steaua

Incendiu pe stadion la meciul FC Timişoara - Steaua (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

La scurt timpul după reluarea partidei, în minutul 48, fanii echipei FC Timişoara aflaţi în Peluza Sud au aprins mai multe torţe, iar din cauza rolelor de hârtie focul s-a extins pe mai multe rânduri de scaune. Pompierii au intervenit iniţial cu stingătoare, iar apoi a fost adusă în faţa peluzei şi maşina de pompieri.

O parte dintre suporteri s-a refugiat pe pista din jurul terenului, ceea ce a determinat intrarea scutierilor pe stadion. După câteva minute, focul a fost stins.

Cele două echipe se află la egalitate, scor 0-0, la ora transmiterii acestei ştiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici