Incidente soldate cu mai mulţi răniţi în Vancouver, după ultimul meci al Cupei Stanley - VIDEO

Incidente soldate cu mai mulţi răniţi au avut loc, miercuri seară, în centrul oraşului Vancouver, după înfrângerea echipei locale Canucks, cu scorul de 0-4, în ultimul meci al finalei ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheaţă (NHL), în faţa formaţiei Boston Bruins.

246 afișări
Imaginea articolului Incidente soldate cu mai mulţi răniţi în Vancouver, după ultimul meci al Cupei Stanley - VIDEO

Incidente soldate cu mai mulţi răniţi în Vancouver, după ultimul meci al Cupei Stanley (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În urma rezultatului de miercuri, Boston Bruins a câştigat Cupa Stanley.

Conform mai multor surse, aproximativ 100.000 de persoane s-au îndreptat spre centrul oraşului după finalul meciului.

Au avut loc conflicte între fani, în urma cărora au fost rănite numeroase persoane. În plus, mai multe maşini au fost incendiate, iar alte vehicule au fost răsturnate.

Poliţia a fost nevoită să folosească gaze lacrimogene, câini şi cai pentru a-i dispersa pe suporterii nemulţumiţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici