Inter îşi măreşte avansul în Serie A, după victoria împotriva lui Empoli, cu Răzvan Marin titular

O reuşită imparabilă a lui Federico Dimarco în repriza a doua a permis lui Inter Milano să se impună duminică în deplasare cu 1-0 pe terenul ultimei clasate, Empoli, şi să-şi refacă avansul de trei puncte în fruntea clasamentului din Serie A.

97 afișări
Imaginea articolului Inter îşi măreşte avansul în Serie A, după victoria împotriva lui Empoli, cu Răzvan Marin titular

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Victoria de pe Stadio Carlo Castellani o aduce pe Inter la cota de 15 puncte după cinci meciuri, cu trei în faţa rivalei de pe locul doi, AC Milan, care a învins sâmbătă Hellas Verona. Empoli, la care Răzvan Marin a fost titular şi a jucat 69 de minute, rămâne în subsolul clasamentului, fără puncte şi fără goluri.

Inter a dominat o primă repriză fără goluri, înainte de a deschide scorul în minutul 51, când o centrare din corner i-a revenit lui Dimarco, al cărui voleu spectaculos s-a oprit în colţul scurt.

Empoli a forţat în ultimele minute, cu Inter în 10 oameni, după ce Marko Arnautovic a ieşit accidentat, dar liderul campionatului a rezistat şi a reuşit să câştige şi să-şi menţină şirul de victorii în campionat.

"Puţini manageri au câştigat primele cinci meciuri? Gloriile personale nu mă interesează", a declarat managerul Simone Inzaghi pentru Sky Sport după fluierul final.

Inter a fost aproape de a marca un al doilea gol, când şutul lui Thuram a trecut puţin peste transversală.

Noul antrenor al lui Empoli, Aurelio Andreazzoli, care l-a înlocuit marţi pe Paolo Zanetti, nu a reuşit să îmbunătăţească începutul dezastruos de sezon al clubului.

Este acum prima echipă din istoria Serie A care are zero puncte şi zero goluri marcate după primele cinci meciuri.

Ambele echipe vor fi din nou în acţiune miercuri, când Inter o va înfrunta pe Sassuolo pe San Siro, în timp ce Empoli o va primi pe Salernitana.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici