Interdicţie pentru rugbistii neo-zeelandezi să folosească Twitter sau Facebook

Antrenorul reprezentativei de rugby a Noii Zeelande, Graham Henry, le-a interzis jucătorilor săi să folosească reţelele de socializare Twitter şi Facebook în perioada Cupei Mondiale din acest an, informează cotidianul As.

127 afișări
Imaginea articolului Interdicţie pentru rugbistii neo-zeelandezi să folosească Twitter sau Facebook

Interdicţie pentru rugbistii neo-zeelandezi să folosească Twitter sau Facebook

"Este o decizie irevocabilă, pentru binele tuturor. Trebuie să fim concentraţi la munca noastră", a precizat Graham Henry, în vârstă de 65 de ani.

Jucătorii au interdicţie şi să scrie pe blog-uri sau în paginile unor publicaţii.

Noua Zeelandă va întâlni, pe 22 iulie, selecţionata statului Fidji, într-un meci de pregătire pentru Cupa Mondială, competiţie ce va fi găzduită de Noua Zeelandă în perioada 9 septembrie - 23 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici