Internazionale Milano l-a achiziţionat pe Denis Alibec (presă)

Cotidianul Il Giornale a scris, joi, că atacantul echipei Farul Constanţa, Denis Alibec, a fost achiziţionat de campioana Italiei, Internazionale Milano, unde este legitimat şi căpitanul naţionalei României, Cristian Chivu.

62 afișări
Imaginea articolului Internazionale Milano l-a achiziţionat pe Denis Alibec (presă)

Internazionale Milano l-a achiziţionat pe Denis Alibec (Imagine: Radu Vioreanu/Mediafax Foto)

Sursa citată notează că Inter Milano va plăti 800.000 de euro pentru transferul lui Alibec, în vârstă de 18 ani.

Patronul clubului Farul Constanţa, Gheorghe Bosânceanu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că transferul lui Alibec nu este încă realizat, dar a confirmat negocierile.

"Da, sunt discuţii cu cei de la Internazionale, suma nu este cea vehiculată, dar este aproape de adevăr. Noi ne dorim 800.000 de euro pentru cedarea lui Alibec. Deocamdată sunt doar discuţii, tratativele se poartă prin impresarul jucătorului. Este puţin probabil ca în următoarele zile să se finalizeze ceva. Ca în orice negocieri, totul este posibil", a spus Bosânceanu.

Denis Alibec a debutat în Liga I la 5 octombrie 2008, într-un meci Dinamo Bucureşti - Farul Constanţa, scor 1-0. Farul Constanţa a retrogradat în Liga a II-a la finalul sezonului recent încheiat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici