Internazionale Milano l-a achiziţionat pe japonezul Yuto Nagatomo

Oficialii clubului Internazionale Milano l-au achiziţionat sub formă de împrumut pe fundaşul japonez al echipei Cesena, Yuto Nagatomo, cedându-l în schimb pe Davide Santon, a anunţat, luni, site-ul tuttomercatoweb.com.

9 afișări

Nagatomo, în vârstă de 24 de ani, evoluează pe postul de fundaş stânga, acelaşi pe care este folosit la Inter Milano şi românul Cristian Chivu.

Yuto Nagatomo a făcut parte din lotul naţionalei Japoniei care a câştigat în acest an Cupa Asiei pe Naţiuni, el reuşind centrarea la unicul gol al finalei împotriva reprezentativei Australiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici