Introducerea cartonaşului portocaliu, respinsă de IFAB

International Board (IFAB), organismul care se ocupă de regulile jocului, a respins, la Newcastle, propunerea privind introducerea cartonaşului portocaliu, adică a eliminărilor temporare la meciurile de fotbal, informează Mundo Deportivo.

8 afișări
Imaginea articolului Introducerea cartonaşului portocaliu, respinsă de IFAB

Introducerea cartonaşului portocaliu, respinsă de IFAB

Propunerea, prezentată de federaţia din Irlanda de Nord, era argumentată prin faptul că există faze la care cartonaşul roşu reprezintă o sancţiune prea mare şi situaţii în care cartonaşul galben nu este suficient. Pentru astfel de situaţii, nord-irlandezii au propus introducerea cartonaşului portocaliu, cu care un jucător să fie eliminat câteva minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici