Inverness nu îşi permite salariul lui Niculae

Acţionarul majoritar al clubului Inverness, Davis Sutherland, a declarat pentru BBC Scotland că gruparea scoţiană nu îşi permite să plătească salariul românului Marius Niculae şi dacă vrea să îl păstreze pe atacant trebuie să scoată la vânzare acţiuni în valoare de 500.000 de lire sterline.

24 afișări
Imaginea articolului Inverness nu îşi permite salariul lui Niculae

Marius Niculae (Imagine: Mediafax Foto)

Sutherland a negat că până în prezent salariul lui Niculae ar fi fost plătit de fostul preşedinte Alan Savage. "Orion Group sau Alan Savage nu au făcut niciodată plăţi către Marius Niculae", a precizat el.

Presa britanică a notat, după demisia lui Alan Savage din postul de preşedinte al clubului Inverness, că există îndoieli în privinţa viitorului lui Marius Niculae în Scoţia, o mare parte a salariului românului fiind suportată de Savage. Totuşi, clubul a anunţat în urmă cu două săptămâni că este hotărât să îşi respecte obligaţiile faţă de Niculae, care mai are un an de contract.

"Un nou comunicat, dat publicităţii prin intermediul companiei lui Savage, provoacă îndoieli în privinţa provenienţei unor astfel de fonduri", notează BBC.

"Sunt sigur că acel comunicat dat publicităţii de Orion Group, compania lui Alan Savage, îi va deruta pe jucători şi pe suporteri. Cred că domnul Savage clarifică faptul că nici el nici Orion nu au plătit salariul lui Marius Niculae în ultimele 12 luni. Am înţeles că Alan Savage a introdus un capital de aproximativ 270.000 de lire sterline pentru a încerca să uşureze plata contractelor", a afirmat Sutherland.

El a menţionat că salariul lui Niculae, care este în jur de 4.000 de lire sterline pe săptămână, este prea mare pentru a putea fi menţinut astfel. "Indiferent cât de bun este jucătorul, nu cred că ni-l putem permite. Însă fotbaliştii pot fi siguri că acţionarii vor rezolva problema salariilor", a spus Sutherland.

Marius Miculae a semnat cu Inverness în iulie 2007 şi are contract cu gruparea scoţiană până în iunie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici