Ioan Andone: Am pierdut o şansă mare de a ne apropia de Pandurii Târgu Jiu

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, duminică seară, după înfrângerea din meciul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-2, că formaţia sa a pierdut o şansă mare de a se apropia de gorjeni în clasamentul Ligii I.

2 afișări

"Am făcut un meci bun împotriva celui mai puternic adversar din campionat, dar nu meritam să pierdem. Balaj este prea mândru de el, ar trebui să se ia de mână cu Teo Crăciunescu şi să se lase. La 1-1 am avut o ocazie mare prin Bjelanovici, am ratat şi apoi a venit al doilea penalti al lor. Am pierdut o şansă mare de a ne apropia de Pandurii Târgu Jiu în clasament şi ne va fi din ce în ce mai greu. Am avut două penaltiuri, iar la al doilea, la Camora, nu a vrut să-l dea intenţionat. A văzut clar faza. Din păcate atât s-a putut astăzi. Sper ca până în iarnă să ne apropiem de fruntea clasamentului, deoarece avem un lot bun. Şanse la titlu sunt, dar trebuie ca până în iarnă să ne apropiem la 4-5 puncte de primul loc", a spus Andone la Digi Sport.

Echipa Pandurii Târgu Jiu a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a IX-a a Ligii I, în urma căruia gorjenii au revenit pe primul loc al clasamentului. Golurile învingătorilor au fost marcate de Maxim '50 şi Răduţ '81, ambele din penalti, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Bastos, în minutul 52.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici