Ioan Andone, antrenor Dinamo: A fost un accident. Am dominat meciul, nu poţi spune că CFR a fost mai bună

CFR Cluj a câştigat, luni, scor 2-0, meciul disputat în deplasare cu Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al etapei a 16-a din Liga 1, iar antrenorul Ioan Andone a declarat, la final, că jucătorii săi au dominat şi meritau să câştige.

626 afișări
Imaginea articolului Ioan Andone, antrenor Dinamo: A fost un accident. Am dominat meciul, nu poţi spune că CFR a fost mai bună

Ioan Andone, antrenor Dinamo: A fost un accident. Am dominat meciul, nu poţi spune că CFR a fost mai bună (Imagine: Mircea Rosca/ Arhiva Mediafax Foto)

Antun Palic a ratat un penalty pentru Dinamo, în minutul 12. În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul şase al clasamentului, cu 23 de puncte, în timp ce CFR Cluj se află pe locul cinci, cu 26 de puncte strânse în 16 partide. Andone susţine că înfrângerea a fost un accident, deoarece jucătorii săi au făcut un meci bun.

"A fost un accident, eu îl consider un accident. Am avut şi ocazii, dar am întâlnit şi o echipă organizată. Am dominat meciul, nu poţi spune că CFR a fost mai bună. Îmi reproşez lucruri în alcătuirea echipei, dar nu pot să le spun acum", a declarat Ioan Andone la DigiSport.

Ioan Andone a explicat şi de ce nu l-a folosit pe Gnogere. "Fălcosul" susţine că Gnohere a fost afectat din nou de declaraţiile lui Gigi Becali, care a declarat că-l va transfera în iarnă: "Toate declaraţiile astea ale lui Becali că-l vrea pe Gnohere... nu-i fac bine. Nu ştiam ce se întâmplă dacă îl băgam pe Gnohere. Dar nu din cauza asta am pierdut meciul. Se întâmplă şi accidente şi d-astea. Începi meciul cu 1-0, ai ocazia să faci 1-1 şi nu faci. Eu cred că nu meritam să pierdem meciul", a mai spus Ioan Andone.

Antrenorul lui Dinamo a avut o nouă replică pentru Adrian Mutu. Andone şi directorul general al lui Dinamo se află în conflict, după ce au apărut informaţii că Mutu şi-ar dori să-l înlocuiască. Andone spune că dă socoteală doar în faţa lui Ionuţ Negoiţă: "Până nu o să ajungem pe locurile 1-2, suporterii vor striga demisia. O să analizez cu domnul Negoiţă acest rezultat, nu cu directorul general. Eu greu să mă analizeze el pe mine. Poate să-şi dea cu părerea, este treaba lui ce analizează el. Analizez eu, analizează domnul Negoiţă şi este suficient. Noi vrem lucrurile să iasă bine, dacă el nu vrea, este treaba lui. O să vedem la final ce se va întâmpla. Tragem linie în iarnă, că până atunci este contractul. Eu încă mai cred că iau titlu. Eu cred în jucătorii ăştia", a conchis Andone la DigiSport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici