Ioan Andone: Nu ne-a mai rămas decât Cupa şi locul patru

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat, marţi, după victoria obţinută în faţa formaţiei Unirea Urziceni, scor 3-1, în etapa a XXVI-a a Ligii I, că obiectivul grupării bucureştene în acest sezon este clasarea pe locul patru în campionat şi câştigarea Cupei României.

21 afișări
Imaginea articolului Ioan Andone: Nu ne-a mai rămas decât Cupa şi locul patru

Ioan Andone: Nu ne-a mai rămas decât Cupa şi locul patru (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nouă nu ne-a mai rămas decât să sperăm la locul patru. Nu mai vorbim de titlu, nu ne-a mai rămas decât Cupa şi locul patru. Dacă câştigăm Cupa, putem să ne revanşăm în faţa suporterilor, poate aşa să le treacă supărarea", a spus Andone.

Ioan Andone consideră că victoria obţinută de Dinamo este una meritată.

"A fost un meci pe care l-am avut la discreţia noastră, dar care se putea complica la ocazia lui Rusescu, noroc cu intervenţia lui Găman. Am făcut multe schimbări, pentru că ne aşteaptă o săptămână grea, un meci la lider şi apoi la Steaua", a adăugat Andone.

Tehnicianul dinamovist nu îşi face griji faţă de cererea unor fani de a-şi da demisia.

"Am avut o discuţie cu Dănciulescu, pentru că i se cam sparg lui toate în cap. I-am spus că toate nemulţumirile suporterilor se răsfrâng asupra mea şi asupra jucătorilor experimentaţi. Nu-mi fac probleme, sunt doar câteva voci răzleţe. Eu îi aştept să vorbesc cu ei, dar nu vine niciunul. Şi noi suntem de vină pentru că i-am îndepărat pe suporteri în ultimii ani prin evoluţiile noastre", a subliniat Andone.

La rândul său, fundaşul Ştefan Bărboianu a declarat că Dinamo poate câştiga toate cele 9 meciuri care au mai rămas de disputat în acest campionat.

"Orice jucător şi-ar dori să joace în acest «Clasico» de România. Nu contează locurile pe care le ocupă cele două echipe. Dinamo poate câştiga cele 9 partide rămase. Timişoara nu a pierdut niciun meci până acum, aşa putem face şi noi. Am ţinut cu Craiova în partida cu Rapid, pentru că am jucat acolo, dar şi pentru că ne-ar fi ajutat dacă ar fi câştigat în Giuleşti", a spus jucătorul.

Formaţia Dinamo Bucureşti a învins, marţi, pe teren propriu, scor 3-1 (2-0), echipa Unirea Urziceni, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici