Ioan Becali: Vlad Chiricheş rămâne la Steaua până în decembrie. Cu Totthenham totul s-a încheiat

Impresarul Ioan Becali a declarat, marţi, că fundaşul Vlad Chiricheş, care a avut mai multe oferte de transfer în această vară, va rămâne la echipa Steaua Bucureşti până la sfârşitul anului.

210 afișări
Imaginea articolului Ioan Becali: Vlad Chiricheş rămâne la Steaua până în decembrie. Cu Totthenham totul s-a încheiat

Vlad Chiricheş (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

"Cu Tottenham totul s-a încheiat, Chiricheş va rămâne la Steaua până în decembrie. El va da totul pentru echipa sa, deoarece este un profesionist. În ianuarie vom vedea care va fi situaţia. În acest moment este inutil să vorbim despre ce va fi peste trei, patru luni", a spus Becali pentru site-ul ilsussidiario.net.

Vlad Chiricheş a fost în această vară aproape de un transfer la gruparea engleză Tottenham Hotspur, care oferea opt milioane de euro pentru fundaşul stelist. Impresarul Victor Becali a declarat, săptămâna trecută, că Tottenham dorea să plătească eşalonat suma de transfer pentru Chiricheş până în 2015, în timp ce Steaua dorea toţi banii într-o singură tranşă.

De serviciile internaţionalului român s-au mai interesat formaţiile italiene AS Roma şi AC Milan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici