Ion Crăciunescu - locul 41 în clasamentul all-time al arbitrilor

Românul Ion Crăciunescu ocupă locul 41 în clasamentul all-time al arbitrilor, dat publicităţii, luni, de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

15 afișări
Imaginea articolului Ion Crăciunescu - locul 41 în clasamentul all-time al arbitrilor

Ion Crăciunescu - locul 41 în clasamentul all-time al arbitrilor (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Crăciunescu a acumulat 11 puncte şi se află la egalitate cu Arturo Brizio Carter (Mexic), Bo Karlsson (Suedia), Graham Poll (Anglia) şi Howard Webb (Anglia).

Primul loc este ocupat de fostul arbitru italian Pierluigi Collina, cu 86 de puncte, urmat germanul Markus Merk, cu 65 de puncte, si de danezul Peter Mikkelsen, cu 62 puncte. Ungurul Sandor Puhl ocupă locul patru, cu 50 de puncte, la egalitate cu danezul Kim Milton Nielsen. Locul şase este ocupat de suedezul Anders Frisk, cu 40 de puncte, urmat la egalitate de slovacul Lubos Michel şi italianul Pierluigi Pairetto, cu 37 puncte. Francezul Michel Vautrot este al nouălea, cu 36 puncte. Elvetianul Urs Meier, cu 34 de puncte, se află pe locul 10.

Clasamentul all-time cuprinde prestaţiile arbitrilor din perioada 1987-2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici