Ion Ion, despre postul de antrenor la CSA Steaua: Au fost discuţii preliminare, nu s-a semnat nimic

Ion Ion, tehnicianul vehiculat de Marius Lăcătuş pentru postul de antrenor la CSA Steaua, a declarat că încă nu a semnat contractul cu noul club înfiinţat de Armată, însă este foarte probabil ca acest lucru să se întâmple în cel mai scurt timp.

316 afișări
Imaginea articolului Ion Ion, despre postul de antrenor la CSA Steaua: Au fost discuţii preliminare, nu s-a semnat nimic

Ion Ion, despre postul de antrenor la CSA Steaua: Au fost discuţii preliminare, nu s-a semnat nimic

Ion Ion, în vârstă de 63 de ani, este dorit pentru postul de antrenor principal la CSA Steaua, noul club înfiinţat de Armată. Tehnicianul este încântat de noul proiect, însă este convins că nu va fi atât de uşor ca CSA Steaua să ajungă pe prima scenă a fotbalului românesc.

Antrenorul a mai spus că timpul este foarte scurt pentru crearea unui staff competitiv: "Au fost nişte discuţii preliminare, nu s-a semnat nimic. Vorbesc tot timpul cu Marius Lăcătuş. Pot să spun clar după ce semnez. Într-o lună de zile trebuie să găsim antrenor secund, antrenor cu portarii, preparator fizic. Profilul îl ştiţi: trebuie să fi activat în cadrul clubului. Obiectivul va fi promovarea an de an, dar nu va fi uşor", a declarat Ion Ion la ProSport LIVE.

Ion Ion a evoluat pentru Steaua în perioada 1971-1979, timp în care a cucerit două titluri de campion şi două Cupe ale României. Mai mult, Ion Ion a fost şi căpitanul Stelei, având şi o prezenţă în prima reprezentativă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici