Ion Marin: Asta e adevărata faţă a "rechinilor"

Tehnicianul Ion Marin a declarat, duminică seară, după victoria, cu scorul de 1-0, din meciul de pe teren propriu, cu FC Vaslui, în care gazdele au evoluat din minutul 20 în zece oameni, că aceasta este "adevărata faţă a «rechinilor»".

17 afișări
Imaginea articolului Ion Marin: Asta e adevărata faţă a "rechinilor"

Ion Marin: Asta e adevărata faţă a "rechinilor" (Imagine: Mediafax Foto)

"Aşa da. Asta e adevărata faţă a «rechinilor», un meci în zece oameni în care cu un angajament deosebit am învins o echipă foarte bună. Felicit băieţii pentru organizare, pentru cum au jucat, sperăm să rămânem la acest nivel", a spua Marin.

La conferinţa de presă de la finalul partidei nu a participat tehnicianul FC Vaslui, Viorel Hizo, antrenorul portarilor, Ion Mangeac, spunând că acesta nu se simţea bine.

"Nu-mi pot explica ce s-a întâmplat. Ţinând cont că în 30 de zile am jucat şapte meciuri oficiale, am clacat la capitolul prospeţime. Adversarul a avut mai multă dorinţă, prospeţime, chiar şi în zece oameni. A venit acel moment greu după victoriile cu Steaua şi din Cupa UEFA, un moment la care nu ne aşteptam. Am avut şi neşansă, când s-a ratat şi de la doi metri, dar jocul nostru a fost altceva faţă de ultimele partide. Nu avem experienţa de a juca joi-duminică, se mai întâmplă accidente. Nu a fost uşor să venim de la 17 grade Celsius, câte erau în Letonia, la 40 de grade. Calificarea în grupele Cupei UEFA şi clasarea în primele 5 sunt obiective realizabile", a spus Mangeac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici