Ion Ţiriac a trimis-o cu avionul la o clinică din Austria pe Cristina Neagu

Handbalista echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Cristina Neagu, a plecat astăzi, la bordul unui avion privat al lui Ion Ţiriac, în Austria, spre o clinică recomandată de omul de afaceri, unde ar putea să îşi rezolve problema de la umăr chiar fără a se supune unei operaţii chirurgicale, potrivit Prosport.

48 afișări
Imaginea articolului Ion Ţiriac a trimis-o cu avionul la o clinică din Austria pe Cristina Neagu

Ion Ţiriac a trimis-o cu avionul la o clinică din Austria pe Cristina Neagu (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

La începutul săptămânii, Cristina Neagu a făcut coltroale medicale în Danemarca şi Belgia pentru a afla dacă problema de la umăr se poate rezolva cu un tratament sau trebuie să suporte o intervenţie chirurgicală.

Fostul şef al COSR, Ion Ţiriac, i-a recomandat Cristinei o clinică din Salzburg unde ar putea să se vindece, chiar fără operaţie. Neagu a plecat la bordul unui avion privat al magnatului român, urmând să ajungă la clinica unde a fost tratată şi Camelia Potec, înaintea Jocurilor Olimpice de la Beijing, potrivit site-ului Prosport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici