Ionel Dănciulescu, locul 35 în topul celor mai buni marcatori de primă divizie din lume

Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS) a anunţat, miercuri, topul celor mai buni marcatori de primă divizie în anul 2008, în care românul Ionel Dănciulescu, de la Dinamo, ocupă locul 35.

21 afișări
Imaginea articolului Ionel Dănciulescu, locul 35 în topul celor mai buni marcatori de primă divizie din lume

Ionel Dănciulescu, locul 35 în topul celor mai buni marcatori de primă divizie din lume (Imagine: Mediafax Foto)

Dănciulescu a înscris 21 de goluri în 32 de meciuri disputate în sezonul 2007/2008 în Liga I.

Prima poziţie a topului este ocupată de Klaas Jan Huntelaar, de la Ajax Amsterdam, cu 33 de goluri marcate în 34 de meciuri din campionatul Olandei. Pe locul doi se află Cristiano Ronaldo (Manchester United, 31 de goluri, 34 de meciuri), urmat de Daniel Emmanuel Luduena (Club Santos Laguna de Torreon, 30 de goluri, 36 de meciuri), Giancarlo Gregorio Maldonado (Atlante FC Ciudad de Mexico, 28 de goluri, 31 de meciuri) şi de Aleksandr Durici (Singapore Armed Forces Singapore, 28 de goluri).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici