Ionel Ganea, ales antrenor principal de conducerea FC Rapid

Tehnicianul Ionel Ganea a fost ales de conducerea clubului Rapid în urma unui concurs de CV-uri să prea funcţia de antrenor principal, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul grupării giuleştene.

339 afișări
Imaginea articolului Ionel Ganea, ales antrenor principal de conducerea FC Rapid

Ionel Ganea, ales antrenor principal de conducerea FC Rapid (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Administratorul judicar Cristina Andronache, preşedintele Nicoale Manea şi team-managerul Dănuţ Perjă au hotărât, joi, să îi propună lui Ganea conducerea tehnică a echipei. Pe lista posibililor antrenori s-au mai aflat Adrian Iencsi şi Marian Rada.

Ganea, care urmează să semneze în cursul acestei zile contractul, revine la Rapid ca antrenor după ce a evoluat ca jucător în două rânduri pentru formaţia giuleşteană în 1999 şi 2007.

În vârstă de 40 de ani, fostul atacant a mai antrenat echipele Dinamo II, Sănătatea Cluj, Rapid Chişinău şi ultima oară Universitatea Cluj.

În primele două meciuri oficiale, cu CS Universitatea Craiova şi Steaua, din Cupa Ligii-Adeplast, formaţia Rapid a fost condusă de directorul tehnic Marian Rada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici