Ionuţ Badea: Adrian Cristea are şansa să ajungă la echipa naţională

Antrenorul formaţiei Universitatea Cluj, Ionuţ Badea, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că Adrian Cristea, jucător proaspăt transferat de la Dinamo Bucureşti, îşi va relansa cariera în Ardeal şi va putea ajunge la echipa naţională.

48 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea: Adrian Cristea are şansa să ajungă la echipa naţională

Ionuţ Badea: Adrian Cristea are şansa să ajungă la echipa naţională (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Badea îl consideră pe noul mijlocaş al echipei sale drept un fotbalist polivalent şi nu crede că Adrian Cristea va avea probleme cu viaţa extrasportivă. "Adrian Cristea e un jucător cu o calitate tehnică peste medie. Evaluarea făcută a relevat tocmai acest fapt. E un jucător polivalent care poate evolua atât ca mijlocaş ofensiv, cât şi în bandă sau chiar volante. Eu văd calitatea fotbalistică a lui Adrian Cristea. Bineînţeles, va exista un proces de instruire a fotbalistului. Sunt convins că Adrian Cristea nu vrea să fie doar un simplu transfer de iarnă al Universităţii Cluj, ci vine aici să-şi relanseze cariera. El poate ajunge inclusiv în circuitul echipei naţionale", a spus Badea.

Adrian Cristea a semnat luni searã un contract valabil pe următorii trei ani şi jumătate cu Universitatea Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici