Ionuţ Badea: Internaţional se poate salva de la retrogradare

Tehnicianul Ionuţ Badea este încrezător în şansele formaţiei Internaţional Curtea de Argeş de a rămâne în Liga I, în ciuda înfrângerii de pe teren propriu, de sâmbătă, scor 2-1, cu Rapid, în etapa a XXV-a.

24 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea: Internaţional se poate salva de la retrogradare

Ionuţ Badea: Internaţional se poate salva de la retrogradare (Imagine: Mircea Roșca/Mediafax Foto)

"Am fi putut câştiga dacă rămâneam concentranţi pe tot parcursul meciului, aşa cum a fost în prima repriză. Am pierdut acest joc pe trei momente psihologice: două lovituri libere din care am primit câte un gol şi ratarea lui Stoianov care putea întoarce soarta meciului. Am jucat mai slab după pauză deoarece jucătorii au carenţă de ordin mental. Cred că ne putem îndeplini obiectivul propus, de a ne salva. Diferenţa dintre jucători o face puterea de a rămâne concentraţi pe toată durata meciului şi din păcate am fost concentraţi doar 45 de minute", a afirmat Badea.

Internaţional Curtea de Argeş a pierdut meciul cu Rapid, de sâmbătă, de pe teren propriu, scor 1-2, în etapa a XXV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici