Ionuţ Lupescu, amendat de Poliţia Rutieră pentru depăşirea limitei de viteză

Fostul director general al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Ionuţ Lupescu, a fost amendat cu 270 de lei, vineri dimineaţă, de poliţiştii rutieri, după ce a fost prins în timp ce conducea pe DN 1, pe raza localităţii Săftica, cu o viteză care depăşea limita legală, potrivit unor oficiali din cadrul Poliţiei Române.

520 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Lupescu, amendat de Poliţia Rutieră pentru depăşirea limitei de viteză

Ionuţ Lupescu amendat de Poliţia Rutieră cu 270 de lei pentru depăşirea limitei de viteză

Potrivit sursei citate, fostul director al FRF a fost surprins de radar în timp ce conducea cu 95 de kilometri pe oră în condiţiile în care, pe tronsonul de drum respectiv limita de viteză era de 70 de kilometri pe oră.

Ionuţ Lupescu a fost amendat cu 270 de lei şi a primit trei puncte de penalizare.

Conform Poliţiei Române, vineri, au fost mobilizaţi, la nivel naţional, 6.000 de poliţişti,. dintre care jumătate sunt din cadrul Poliţiei Rutiere, pentru a preveni accidentele sau ambuteiajele provocate de şoferii care se întorc acasă după petrecerea de Revelion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici