Ionuţ Tofan s-a accidentat şi va părăsi lotul României la CM

Oficialii echipei naţionale a României se confruntă cu multe probleme de sănătate în rândul jucătorilor, cea mai gravă accidentare fiind cea a lui Ionuţ Tofan, care este nevoit să părăsească lotul, informează FRR.

1 afișare
Imaginea articolului Ionuţ Tofan s-a accidentat şi va părăsi lotul României la CM

Ionuţ Tofan s-a accidentat şi va părăsi lotul României la CM

Tofan s-a accidentat, marţi, la partida Scoţia-România, scor 42-0, de la Cupa Mondială, iar diagnosticul medicilor a fost "dezinserţie cap lung biceps", fiind necesară o intervenţie chirurgicală. Jucătorul ar putea lipsi de pe gazon cel puţin trei luni.

Alţi jucători care acuză diferite accidentări sunt Romeo Gontineac (contuzie forte umăr stâng), Cristian Cristian (contuzie la nivelul piciorului stâng), Petrişor Toderaşc (lombalgie de efort), Gal Csaba (lombalgie de efort), Iulian Dumitraş (hematom în zona bicepsului brahial stâng), Marius Tincu (contuzie forte sternală, lezare cartilagiu - plagă cusută de 3 cm zona temporo-parietală) şi Ovidiu Toniţa (lombalgie de efort şi contuzii multiple în zona bazinului).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici