Iordănescu, ironic cu Gâlcă: Am ţinut cont de doleanţa lui, i l-am trimis pe Tănase

Selecţionerul Anghel Iordănescu a ironizat, luni, solicitarea tehnicianului Stelei, Constantin Gâlcă, de a-i lăsa pe jucătorii campioanei să revină la club după meciul cu Irlanda de Nord, precizând că l-a lăsat liber pe Cristian Tănase, însă mijlocaşul a părăsit cantonamentul accidentat.

88 afișări
Imaginea articolului Iordănescu, ironic cu Gâlcă: Am ţinut cont de doleanţa lui, i l-am trimis pe Tănase

Anghel Iordanescu (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Întrebat în conferinţa de presă de luni dacă a mai discutat cu Constantin Gâlcă despre menajarea jucătorilor stelişti în meciul cu Danemarca, Iordănescu a răspuns: "Nu am vorbit. L-am căutat la telefon, dar probabil că nu a văzut apelul meu, poate era şi el în antrenament. Nu am apucat să vorbesc cu el. Dar am ţinut cont de doleanţa lui, l-am trimis pe Tănase (n.r. - Cristian Tănase, accidentat) şi am adus altul".

După meciul cu Irlanda de Nord, au plecat de la lot, accidentaţi, trei jucători, Bogdan Stancu, Cristian Tănase şi Gabriel Torje, fiind convocaţi însă numai doi, stelistul Adrian Popa şi Mihai Roman de la Pandurii.

Antrenorul echipei Steaua, Constantin Gâlcă, a declarat, în 9 noiembrie, după victoria din meciul cu Concordia Chiajna, scor 1-0, că îşi doreşte ca jucătorii stelişti care vor fi convocaţi la naţională să revină la club după întâlnirea cu Irlanda de Nord şi să nu participe la amicalul cu Danemarca.

Ulterior, la 10 noiembrie, Iordănescu s-a arătat deranjat de faptul că tehnicianul Stelei a făcut această solicitare în presă şi nu l-a sunat. "Îl aşteptam însă pe Costel să mă sune, aşa cum eu l-am sunat de trei-patru ori. Era normal să mă sune să discutăm aceste probleme, pentru că până la urmă şi eu şi el dorim acelaşi lucru, ca jucătorii de la Steaua să aibă rezultate şi la echipa de club şi la naţională. Jucătorii Stelei sunt profesionişti, sunt obişnuiţi cu performanţa şi ei trebuie să fie apţi de joc, pentru că echipa naţională înseamnă foarte mult pentru orice jucător", afirma atunci Iordănescu.

Echipa naţională a României întâlneşte, marţi, de la ora 20.30, pe Arena Naţională, selecţionata Danemarcei, într-un meci amical.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici