Iordănescu: Nu cred că meciul cu Irlanda de Nord va rezolva problema calificării

Selecţionerul Anghel Iordănescu, a declarat, joi, că pentru naţionala României următoarele trei meciuri sunt extrem de importante şi că nu crede că partida cu Irlanda de Nord va rezolva în mare parte problema calificării la Euro-2016.

221 afișări
Imaginea articolului Iordănescu: Nu cred că meciul cu Irlanda de Nord va rezolva problema calificării

Iordănescu: Nu cred că meciul cu Irlanda de Nord va rezolva problema calificării (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Suntem încrezători chiar dacă avem aceste dificultăţi în a alcătui cel mai bun 11. Ne dorim să facem o partidă bună şi să rămânem în fruntea grupei. Următoarele trei jocuri sunt extrem de importante, deci nu cred că acest prim joc va rezolva în mare parte problema calificării. E cea mai complexă situaţie de când sunt selecţioner. Pentru că cea mai delicată a fost cea de acum mulţi ani, când am jucat fără 13 jucători în Armenia. Acum a fost o situaţie mai complexă şi includ aici programul, pentru că nu am putut să facem ceea ce ne-am dorit şi faptul că jucătorii au venit în etape la echipa naţională", a declarat Iordănescu.

Tehnicianul s-a arătat încântat de faptul că antrenorii Mircea Lucescu şi Constantin Gâlcă au încurajat echipa naţională. "M-am bucurat mult pentru că la plecare Costel Gâlcă a venit şi ne-a încurajat. De asemenea, nici Mircea Lucescu nu ne-a uitat. M-a sunat şi ne-a urat succes şi m-a rugat să le transmit baftă şi jucătorilor", a afirmat Iordănescu, pe Aeroportul Henri Conadă.

Delegaţia României a plecat, joi, cu un charter spre Belfast, pentru meciul cu Irlanda de Nord.

Partida Irlanda de Nord - România, din Grupa F a Campionatului European din 2016, se va disputa, sâmbătă, pe stadionul Windsor Park din Belfast, de la ora 21.45. După disputarea a cinci etape din grupă, România se află pe primul loc, cu 13 puncte, iar Irlanda de Nord se află pe poziţia a doua, cu 12 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici