Iorgulescu: Comisiile nu vor mai funcţiona la LPF

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că în cadrul Adunării Generale a ligii s-a decis refacerea convenţiei cu FRF privind comisiile jurisdicţionale, astfel că acestea nu vor mai funcţiona la ligă, membrii lor fiind revocaţi.

140 afișări
Imaginea articolului Iorgulescu: Comisiile nu vor mai funcţiona la LPF

Iorgulescu: Comisiile nu vor mai funcţiona la LPF

"S-au făcut modificări în statutul LPF, sunt mai multe, una a fost legată de refacerea convenţiei cu FRF privind comisiile jurisdicţionale. Acestea merg de la LPF către FRF din motive obiective, iar membrii acestora au fost revocaţi în consecinţă. Comisiile nu vor mai funcţiona la LPF, exista o problemă, dacă ajungeai la TAS, pierdeai, pentru că acolo nu erau recunoscute şi atunci am decis să le cedăm", a declarat Iorgulescu.

Oficialul LPF a precizat faptul că până la 1 februarie comisiile vor fi sub jurisdicţia forului pe care îl conduce. "Cei de la federaţie au comisiile deja formate şi sunt lucrative. Se mai judecă la noi până la 1 februarie când este Comitetul Executiv al FRF. Iar după aceea comisiile FRF care se vor deplasa la sediul Ligii, pentru că aici este toată documentaţia şi cu un secretar al Ligii vor judeca toate cazurile", a mai spus Iorgulescu.

Adunarea Generală a LPF a avut loc, luni, la sediul LPF, în prezenţa preşedintelui FRF, Mircea Sandu, invitat de Gino Iorgulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici