Irina Begu a anunţat că a încheiat colaborarea cu antrenorii săi, după eliminarea de la US Open

Jucătoarea de tenis, Irina Begu, locul 59 WTA, a anunţat pe contul său oficial de Facebook încheierea colaborării cu antrenorii, Artemon Apostu Efremov şi Adrian Cruciat, cei care i-au fost aproape în ultimii cinci ani.

342 afișări
Imaginea articolului Irina Begu a anunţat că a încheiat colaborarea cu antrenorii săi, după eliminarea de la US Open

Irina Begu a anunţat că a încheiat colaborarea cu antrenorii Artemon Apostu Efremov şi Adrian Crucia

"Nu mi-a fost uşor să iau această decizie, însă după 5 ani de colaborare am decis să închei un capitol din viaţa mea. Au fost 5 ani extraordinari, cu multe reuşite şi cu atingerea obiectivelor propuse.

Vreau să le mulţumesc băieţilor Artemon Apostu Efremov şi Adrian Cruciat pentru devotamentul lor, prietenia şi profesionalismul de care au dat dovadă. Voi păstra întotdeauna o relaţie specială cu ei şi le doresc din suflet mult succes în noile colaborări", a scris Irina Begu pe contul său de Facebook.

TITLURILE ZILEI

Begu a fost eliminată în turul secund la US Open, după şase turnee consecutive în care a ieşit din primul tur. Cele mai bune rezultate ale bucureştencei din acest an sunt calificările în semifinale la Shenzhen şi Istanbul.

Irina Begu se află în prezent pe locul 59 WTA, după ce în iunie era 26 de poziţii mai sus, pe 33, în ierarhia mondială.

Cel mai bun loc din cariera româncei este 22, ocupat în august 2016.

Irina Begu are patru trofee WTA în carieră (Tashkent 2012, Seul 2015, Florianopolis 2016 şi Bucureşti 2017) şi alte trei finale pierdute (Marbella şi Budapesta, în 2011, şi Moscova 2014).

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici