Irina-Camelia Begu, în optimile de finală ale Australian Open

Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 6-4, pe pe Carina Witthoft (Germania), locul 104 WTA, şi s-a calificat în optimile de finală ale Australian Open, cea mai bună performanţă din cariera româncei.

564 afișări
Imaginea articolului Irina-Camelia Begu, în optimile de finală ale Australian Open

Irina-Camelia Begu, în optimile de finală ale Australian Open (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Begu, care până în acest an nu a depăşit niciodată turul doi al unui Grand Slam, a avut nevoie de aproape o oră şi jumătate pentru a trece de germana în vârstă de 19 ani.

Sportiva română de 24 de ani va primi 240 de puncte puncte WTA şi un premiu de 175.000 de dolari australieni (123.500 de euro) pentru accederea în turul 4.

În optimile de finală, Irina Begu va evolua în premieră cu sportiva canadiană Eugenie Bouchard, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 7.

Bouchard a întrecut-o, tot vineri, cu scorul de 7-5, 6-0, pe Carolina Garcia din Franţa, locul 36 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici