Irina Maria Bara, eliminată în primul tur al calificărilor la turneul de la Shenzhen

Jucătoarea Irina Maria Bara, numărul 184 mondial, a fost eliminată, sâmbătă, în runda inaugurală a calificărilor la turneul WTA de la Shenzhen (China), desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare totală de 626.750 de dolari.

139 afișări
Imaginea articolului Irina Maria Bara, eliminată în primul tur al calificărilor la turneul de la Shenzhen

Irina Maria Bara, eliminată în primul tur al calificărilor la turneul de la Shenzhen

Românca a cedat, cu scorul de 6-4, 6-3, în faţa elveţiencei Stefanie Voegele, locul 144 WTA, la capătul unui meci care a durat o oră şi 39 de minute.

Pentru un loc pe tabloul principal al competiţiei din China, Voegele o va înfrunta pe Cagla Buyukakcay din Turcia, locul 158 WTA.

La turneul de la Shenzhen, programat în perioada 31 decembrie - 6 ianuarie, vor participa cinci românce: liderul mondial Simona Halep, Irina Begu (43 WTA), Mihaela Buzărnescu (56 WTA), Monica Niculescu (79 WTA) şi Ana Bogdan (105 WTA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici