Isabelle Stan şi Maria Boldor, eliminate în 16-imi de finală la floretă la CE de scrimă

Sportivele Isabelle Stan şi Maria Boldor au fost eliminate, marţi, în 16-imile de finală ale probei de floretă din cadrul Campionatelor Europene de scrimă de la Strasbourg, informează site-ul competiţiei.

60 afișări
Imaginea articolului Isabelle Stan şi Maria Boldor, eliminate în 16-imi de finală la floretă la CE de scrimă

Isabelle Stan şi Maria Boldor, eliminate în 16-imi de finală la floretă la CE de scrimă (Imagine: Arhiva AFP/ Mediafax Foto)

Isabelle Stan a pierdut, cu scorul de 4-15, meciul cu sportiva germană Carolin Golubytskyi, iar Maria Boldor a fost învinsă de Corinne Maitrejean (Franţa), cu acelaşi scor, 15-4.

Tot în proba de floretă, Ana Boldor şi Mălina Călugăreanu au fost eliminate în grupele preliminare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici