Isăilă: Cu Gaz Metan s-ar putea să avem cel mai dificil meci de acasă

Antrenorul FC Braşov, Daniel Isăilă, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că echipa sa va avea un meci foarte greu luni, când va primi pe teren propriu, vizita celor de la Gaz Metan Mediaş.

12 afișări
Imaginea articolului Isăilă: Cu Gaz Metan s-ar putea să avem cel mai dificil meci de acasă

Isăilă: Cu Gaz Metan s-ar putea să avem cel mai dificil meci de acasă (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"I-am urmărit şi pot spune că vor avea un meci foarte greu, poate cel mai dificil joc de pe teren propriu, pentru că vom întâlni o echipă omogenă, cu jucători care joacă de mult timp împreună. Am observat că pun mari probleme mai ales la meciurile din deplasare, astfel că trebuie să fim pregătiţi şi atenţi, pentru că cea mai mică greşeală ne poate costa. Sper ca victoria chinuită pe care am obţinut-o în meciul de cupă, să fie un balon de oxigen pentru noi, în ceea ce priveşte moralul, şi să o legăm de o altă victorie, cu Gaz Metan", a declarat Isăilă.

Înaintea partidei cu Gaz Metan, FC Braşov are probleme de efectiv, Cristescu, A.Rusu, Viveiros, Dumitru şi Năstăsie fiind accidentaţi. "Avem din nou probleme de lot şi sper ca din cei care sunt accidentaţi să reuşim să recuperăm cât mai mulţi. Dacă nu...asta este, cei care vor intra trebuie să demonstreze că merită un loc în echipă", a mai spus Isăilă.

Partida dintre FC Braşov şi Gaz Metan, contând pentru etapa a IX-a Ligii I, se va disputa luni, 27 septembrie, pe stadionul Tineretului din Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici