Isăilă: Va fi infernal, trebuie să fim doar inteligenţi şi să învingem pe FCM Tîrgu Mureş

Antrenorul FC Braşov, Daniel Isăilă, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că speră ca jucătorii săi să dea dovadă de inteligenţă şi să câştige meciul cu FCM Târgu Mureş, din etapa a XVIII-a a Ligii.

15 afișări
Imaginea articolului Isăilă: Va fi infernal, trebuie să fim doar inteligenţi şi să învingem pe FCM Tîrgu Mureş

Isăilă: Va fi infernal, trebuie să fim doar inteligenţi şi să învingem pe FCM Tîrgu Mureş (Imagine: Mediafax Foto)

"Trebuie să fim inteligenţi. Nu mă interesează să facem spectacol, să jucăm senzaţional de bine şi să pierdem. Vreau să văd determinare şi luptă, iar la final să ne trecem în cont încă trei puncte extrem de importante. Jucăm în compania unei contracandidate la retrogradare şi este important să câştigăm. Va fi un meci infernal, suntem convinşi de asta, pentru că şi cei de la Târgu Mureş ştiu că în acest meci aceste trei puncte cântăresc foarte mult. Avem un moral bun, dar trebuie să ştim să gestionăm foarte bine această situaţie ca să nu se întoarcă împotriva noastră. Le-am şi spus jucătorilor după meciul cu Rapid, că trebuie să fim foarte atenţi, să rămânem concentraţi pentru că urmează o săptămână foarte grea. Sper că au înţeles, însă există o oarecare temere, pentru că ştiţi cum este fotbalistul român", declara Isăilă.

Tehnicianul ardelenilor este de părere că FCM Târgu Mureş este o echipă incomodă capabilă de surprize indiferent de adversarul cu care joacă. "Târgu Mureş nu mai are echipa din turul campionatului, atunci erau şi ei mai neomogeni, aveau un alt antrenor. Acum însă, s-au sudat relaţiile şi la ei şi arată altceva în teren. Chiar au o echipă care poate oferi surprize indiferent de adversarul pe care îl are în faţă".

Partida FC Braşov - FCM Târgu Mureş se va disputa vineri, de la ora 18.45, pe stadionul Tineretului din Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici